3 Libra för kropp & själ

3 Libra för kropp & själ

Hej åter igen och välkomna tillbaka hit till min blogg där jag för det mesta skriver om allt som har att göra med konst och form! Idag så skulle jag dock faktiskt vilja ta och dela med mig lite av ett företag vid namn 3 Libra för kropp & själ som erbjuder saker som healing, hudvårdsprodukter och massage för er på Gotland, exempelvis få i Visby med omnejd.

??Anledningen till varför jag vill skriva lite kort om just det här idag beror väl kanske främst på att det faktiskt har varit rätt så många av er nu som har hört av er hit till mig och efterfrågat att jag ska ta och dela med mig lite av detta företag, eller rättare sagt vart någonstans som jag själv då vänder mig för att få hjälp genom healing och massage med mera. Eftersom att jag gärna ser till att vara till så stor hjälp som det bara går för mina läsare, så ville jag därför helt enkelt ta och uppmärksamma er om just 3 Libra för kropp & själ och tipsa er att det är precis dit som jag tycker att ni ska vända er ifall ni är intresserade av att testa på det här med healing eller om ni vill ha en riktigt avkopplande och välgörande massage med mera. Dessutom så är det ju faktiskt hos just 3 Libra för kropp & själ som jag köper mina hudvårdsprodukter ifrån och det vet jag också är någonting som många av er faktiskt har frågat mig om nu under ett bra tag. Hur som helst, så tänker jag även passa på att slänga in en länk lite högre upp här i texten som jag absolut tycker att ni ska klicka er vidare på. Den går direkt till 3 Libra för kropp & själs egna sida här på nätet där ni kan läsa på lite mer! 


Kommentarer är stängda.