Det är en konst att flytta – så vi anlitar flyttstädning i Höganäs

Det är en konst att flytta – så vi anlitar flyttstädning i Höganäs

Hejsan på er

Eftersom vi står inför en flytt snart så har vi bokat en firma i Höganäs för att få hjälp med flyttstädning. Det ska bli väldigt härligt att flytta men just flyttprocessen och kaoset mitt i det är ju inte så roligt utan ganska jobbigt om jag får säga det. Därför anlitar vi en firma för flyttstädning så att det i alla fall underlättar en del. Mitt i en flytt är allt upp och ner, man vet inte vart man har någonting och man står liksom med ena foten på en plats och andra foten på en annan.

Vi flyttar från lägenhet till hus så det blir en omställning men en positiv sådan. Vi har sett fram emot det här länge och letat länge efter det perfekta huset för oss. Så när vi hittade det strax utanför Höganäs så kände vi direkt att det var vårat. Det är ju inte alltid man har tur att få det huset man budar på ifall flera budar eller om säljaren bestämmer sig för att acceptera någon annans bud, men vi skrev ett brev till säljaren där vi berättade varför vi ville köpa det och de gillade vårat brev så mycket att vi fick köpa det fast att vi inte hade det högsta budet.

Det var väldigt pirrigt och nervöst innan det stod klart att huset skulle bli vårat och innan vi skrivit på papperna, men någonstans visste jag att det skulle bli vårt. Det kändes liksom i magen. Just nu är det som sagt kaos här hemma med lådor högt och lågt och högar med saker och man försöker organisera i kaoset. Jag ser verkligen fram emot att flytta in i huset i helgen och sedan kan de göra flyttstädning i lägenheten på måndag. Efter det kan vi lämna nycklarna och börja vårt husliv. Ha en fortsatt fin dag!


Kommentarer är stängda.