Fina, unika hantverk

Fina, unika hantverk

Men välkomna igen ska ni vara. Jag har saknat er. Det är inte alltid så lätt att uppdatera, speciellt när man inte har motivationen uppe som man brukar, men nu är den äntligen tillbaka och jag kommer fortsätta uppdatera tre gånger i veckan som jag har gjort innan. Nu kommer jag berätta om Philip’s Design som erbjuder handgjorda hantverk i Hallstavik.

Jag har alltid fallit för grejer som är unika och jag har inte riktigt velat köpa möbler på ett väldigt populärt möbelvaruhus som alla andra eftersom jag inte tycker att det är så speciellt. Mina möbler har jag alltid handlat på loppis och har jag inte gillat färgen på möbeln så har jag bara köpt färg och målat om den. Jag tycker att det är mycket mer unikt på det viset eftersom hela Sverige antagligen inte har likadana möbler. Det jag har hittat det senaste året är Philip’s Design och han erbjuder handgjorda hantverk i Hallstavik och jag har handlat av honom i något år nu. Tänk dig att varenda hantverk han gör är unikt. Tänk att han lägger ner så mycket tid på något han tycker om och att han även säljer dessa grejer. Jag tycker i alla fall att hans handgjorda hantverk i Hallstavik är helt underbara och jag kommer lätt fortsätta köpa hans grejer. Jag tycker att ni kan kika in på hans hemsida och kolla på det han har att erbjuda, jag lovar att ni inte kommer bli besvikna. Som sagt kommer det komma upp tre inlägg per vecka nu i framtiden och eftersom det är tisdag idag så kommer nästa inlägg på torsdag. Hoppas att ni längtar dit. Hej då, så ses vi på torsdag igen.  


Kommentarer är stängda.