Måla om mina möbler

Måla om mina möbler

Morsning korsning bloggen! Måndag morgon och vad ska vi ta oss till den här veckan tro, jag har lite idéer och eventuella projekt som jag kan ta tag i. Oftast hade jag tagit mina penslar för att måla en tavla, det är vad jag brukar göra när jag har tid över. Nu är det dock något annat som jag ska använda mina penslar till, jag tänkte måla möbler istället. Likheterna på att måla möbler och måla tavlor, sen är det klart att det också finns olikheter. Viktigaste är nog som med alla typ av målning, noggrannheten och koncentration. Oavsett om det är en vägg eller om det är en tavla så krävs det att man fokuserar på sin uppgift, men sen är det inte samma kreativitet och skickligheten som krävs. Hursomhelst så är det möbler som ska målas den här veckan, det är åtminstone tanken. Med alldeles för mycket ledig tid så börjar idéerna snart att sina, jag vill bara tillbaka till jobbet i Uppsala och det snabbast möjligast men det är inte riktigt möjligt med tanke på hur situationen är. Så länge jag har saker att göra här hemma så klarar jag mig, det är inte optimalt men jag klarar det. Oftast räcker det med en pensel i handen för att jag ska kunna hitta på något att göra. När det handlar om att måla möbler så är det något jag har gjort många gånger och det finns flera olika spännande tekniker med olika typer av färger som jag kan använda. Den här gången tänkte jag faktiskt använda en färg som ger ett lite mer antikt utseende och kanske inte ser så stilrent ut, men i kombination med min övriga inredning så tror jag att det kan blir häftigt. Att blanda gammalt med nytt är något som jag gör väldigt ofta.  


Kommentarer är stängda.