Roligt jobb som målare i Blekinge

Roligt jobb som målare i Blekinge

Hej på er!

Att jobba som målare och åka runt i hela Blekinge län och utföra jobb för kunder är väldigt roligt. Man får göra allt från att måla i ett barnrum till att måla om fasaden på ett hus och allt där emellan. Denna veckan är jag i en stor lägenhet som ska säljas men renoveras innan den läggs ut till försäljning. Undrar om inte ägarna ångrar sig när de ser hur fint det blir och vilken skillnad från innan. Det är så att jag själv hade kunnat flytta in här! Fast som målare tjänar man nog inte tillräckligt för att köpa en sådan här maffig lägenhet. Den är verkligen pampig och fin! Den har både högt i tak och stuckaturer i taket. Dessutom har den fin träparkett och såna där gamla fina dörrar.

Nu målar vi om rummen så att den blir lite modernare i mörkare färger på vissa ställen men behåller liksom känslan av det gamla och klassiska också. Många vill ju bara ha en hel massa vitt men det är roligt när man ser att kunder vågar lite mer. Starka och skarpa färger hade inte passat så bra i den här lägenheten, men de bryter nu av allt det vita och ljusa med några askgråa väggar. Eftersom de har så stora fönster och mycket ljusinsläpp så gör det inget att man har några väggar och en del inredning som går i mörkt. Det blir liksom mer behagligt och mjukare på något sätt än om man bara haft vitt och ljust beige.

?Jag kommer bli klar under morgondagen och när kunden var här och tittade tidigare idag så verkade de väldigt nöjda. Får se vad det blir för roliga projekt nästa vecka. Hoppas nu att ni har en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen. Kram på er!


Kommentarer är stängda.