Yoga by the sea – Studio Mölle AB

Yoga by the sea – Studio Mölle AB

Hej åter igen, alla kära läsare! Som många av er säkerligen är medvetna om vid det här laget, så skriver jag ju som mest om saker och ting som har med konst och form att göra här på min blogg. Idag så tänkte jag dock ta och dela med mig av ett företag vid namn Yoga by the sea – Studio Mölle AB som erbjuder sina kunder yoga, pilates och retreat yoga i Jonstorp, Höganäs, Ängelholm och Mölle.

??Rättare sagt så riktar de sig till alla oss som befinner oss här omkring och eftersom att jag själv befinner mig här i Jonstorp och jag vet att många av er som nu under den senaste tiden har hört av er angående detta också befinner er här omkring, så kände jag helt enkelt att jag ville försöka vara till så stor hjälp som möjligt för er alla som nu var intresserade av detta. Det här med retreat yoga var ju någonting som jag nämnde lite kort i ett annat inlägg här på bloggen för ett tag sedan och därefter så har det alltså varit rätt så många av er som har hört av er och sagt att ni skulle vilja veta lite mer och har lite mer av en rekommendation kring vart man kan vända sig. Därför så rekommenderar jag just Yoga by the sea – Studio Mölle AB här idag, då jag utan tvekan tycker att det är till just dem som man ska vända sig ifall man vill kunna prova på att gå på retreat yoga eller helt enkelt om man vill börja på pilates eller yoga. Hur som helst, så tycker jag absolut att ni som nu är intresserade ska kika vidare på det genom den länk som jag lagt in här i inlägget! 


Kommentarer är stängda.